Koronavírus: az önkormányzat is bezárt ezen a vidéki településen

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: az önkormányzat is bezárt ezen a vidéki településen

Pozitív lett a koronavírus tesztje egy kis Vas megyei település hivatali dolgozójának, ezért az önkormányzat többi dolgozója karanténba került és két hétig szünetel a személyes ügyintézés - írja a Vaol.

A portál szerint két hétig szünetel a személyes ügyfélfogadás a Vas megyei toronyi önkormányzati hivatalban, mivel az egyik dolgozó koronavírusos lett. Kovács György polgármester elmondta, hogy azonnal értesítették a járványügyi hatóságokat, akik el is kezdték a kontaktkutatást, valamint az önkormányzat fertőtlenítette az egész épületet.

A hivatal többi dolgozója karanténba vonult és tesztet is csináltattak. A polgármester elárulta, hogy a koronavírusos dolgozó ügyfelekkel nem találkozott a tesztet megelőző napokban.

A toronyi önkormányzatnál jelenleg csak ügyeleti munka folyik, mindössze hárman vannak az irodában, ezért a következő két hétben nem lehet személyesen ügyeket intézni, sürgős esetben munkanapokon telefonon lehet keresni a hivatalt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

önkormányzat