Koronavírus: karanténba került egy egész osztály és több tanár is a vidéki iskolában

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténba került egy egész osztály és több tanár is a vidéki iskolában

A magas lázzal, erős rosszulléttel küzdő diáklány pozitív teszteredményét hétfőn az illetékes szerveknél jelentették, az iskola épületét folyamatosan fertőtlenítették.

Egy egész osztály és öt tanár esetében rendeltek el hatósági házi karantént Székesfehérváron, ugyanis érintkeztek egy pozitív tesztet produkáló diáklánnyal a Vasvári Pál Gimnáziumban, írja az fmc.hu. Esetükben digitális oktatást rendelt el a Székesfehérvári Tankerületi Központ.

A magas lázzal, erős rosszulléttel küzdő diáklány pozitív teszteredményét hétfőn az illetékes szerveknél jelentették, az iskola épületét folyamatosan fertőtlenítették, mondta el Horváth József, az intézmény igazgatója. Kedden a Székesfehérvári Tankerületi Központ utasítása is megérkezett, ennek alapján

A diáklány állapota már jelentősen javult, a többiek pedig jól vannak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

székesfehérvár

karantén

diákok

tanárok