Koronavírus: karanténba került egy egész osztály és több tanár is a vidéki iskolában

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténba került egy egész osztály és több tanár is a vidéki iskolában

A magas lázzal, erős rosszulléttel küzdő diáklány pozitív teszteredményét hétfőn az illetékes szerveknél jelentették, az iskola épületét folyamatosan fertőtlenítették.

Egy egész osztály és öt tanár esetében rendeltek el hatósági házi karantént Székesfehérváron, ugyanis érintkeztek egy pozitív tesztet produkáló diáklánnyal a Vasvári Pál Gimnáziumban, írja az fmc.hu. Esetükben digitális oktatást rendelt el a Székesfehérvári Tankerületi Központ.

A magas lázzal, erős rosszulléttel küzdő diáklány pozitív teszteredményét hétfőn az illetékes szerveknél jelentették, az iskola épületét folyamatosan fertőtlenítették, mondta el Horváth József, az intézmény igazgatója. Kedden a Székesfehérvári Tankerületi Központ utasítása is megérkezett, ennek alapján

A diáklány állapota már jelentősen javult, a többiek pedig jól vannak.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

székesfehérvár

karantén

diákok

tanárok