Koronavírus: karanténba került egy teljes osztály és tanáraik ebben a vidéki gimnáziumban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténba került egy teljes osztály és tanáraik ebben a vidéki gimnáziumban

A pozitív tesztet produkáló tanuló 31 osztálytársát és azt a 6 pedagógus kollégát, akik a tanulónak – amikor még iskolában volt – tanórát tartottak, hatósági karanténba helyezték.

A veszprémi Lovassy László Gimnáziumban egy 32 diákból álló teljes osztály és 6 pedagógus került hatósági karanténba egy pozitív teszt miatt, számolt be a Vehir.hu. A lap megkeresésére a Veszprémi Tankerületi Központ közölte: a pozitív tesztet produkáló diák múlt héten karanténba került, szeptember 7-én értesült a teszt eredményéről.

Az intézményt ezután megkereste a Veszprémi Népegészségügyi Központ, az intézményvezetőt pedig tájékoztatták arról, hogy

Tesztelésük a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik, már folyamatban van. Szauer István tankerületi igazgató szeptember 8-án a Klebelsberg Központ elnökénél kezdeményezte a 32 diák számára a tantermen kívüli digitális munkarend átmeneti bevezetését, amit az oktatásért felelős miniszter javaslatára az Operatív Törzs engedélyezett.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

karantén

gimnázium

veszprém

tanárok

diákok