Koronavírus: karanténba került egy teljes osztály és tanáraik ebben a vidéki gimnáziumban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténba került egy teljes osztály és tanáraik ebben a vidéki gimnáziumban

A pozitív tesztet produkáló tanuló 31 osztálytársát és azt a 6 pedagógus kollégát, akik a tanulónak – amikor még iskolában volt – tanórát tartottak, hatósági karanténba helyezték.

A veszprémi Lovassy László Gimnáziumban egy 32 diákból álló teljes osztály és 6 pedagógus került hatósági karanténba egy pozitív teszt miatt, számolt be a Vehir.hu. A lap megkeresésére a Veszprémi Tankerületi Központ közölte: a pozitív tesztet produkáló diák múlt héten karanténba került, szeptember 7-én értesült a teszt eredményéről.

Az intézményt ezután megkereste a Veszprémi Népegészségügyi Központ, az intézményvezetőt pedig tájékoztatták arról, hogy

Tesztelésük a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik, már folyamatban van. Szauer István tankerületi igazgató szeptember 8-án a Klebelsberg Központ elnökénél kezdeményezte a 32 diák számára a tantermen kívüli digitális munkarend átmeneti bevezetését, amit az oktatásért felelős miniszter javaslatára az Operatív Törzs engedélyezett.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

karantén

gimnázium

veszprém

tanárok

diákok