Drasztikus változásokat jelentettek be: csak így mehetünk orvoshoz a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Drasztikus változásokat jelentettek be: csak így mehetünk orvoshoz a vidéki városban

A koronavírus-járvány második hullámára készülve egészen új eljárásrendet vezetett be az orvosi ügyelethez kapcsolódóan Abádszalók. Az új szabályok mellett a légúti tünetekben szenvedőket arra kérik, hogy ne használják a tömegközlekedést - írja a Szoljon.

A portál szerint új eljárásrendet vezettek be az orvosi ügyeletben Abádszalókon a koronavírus-járvány második hullámára készülve. Az új rendszer alapján az ügyeletes orvosok mindig zárva tartják az épületet, az ellátásra jelentkezők egy közzétett telefonszámon jelezhetik panaszukat, ezek alapján az orvos dönt, hogy sürgős ellátási esetről van-e szó.

Kötelező lesz a váróhelyiségben kihelyezett kézfertőtlenítő használata, és kérik a légúti tünetekben szenvedő betegeket, ne használják a tömegközlekedést.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

abádszalók

koronavírus