Nyakunkon a poloskainvázió: ennyire lesz durva a szakértő szerint

HelloVidék   
  Megosztom
Nyakunkon a poloskainvázió: ennyire lesz durva a szakértő szerint

A bűzváladékot spriccelő rovarok az emberekre ártalmatlanok, de a növénytermesztésben sok kárt okoznak. Ősszel kezdődik az invázió, de vajon mire kell számítanunk?

Jönnek, de idén kevesebb poloskára kell számítanunk: ősszel kezdődik az invázió, ami jó eséllyel most gyengébb lesz, mint tavaly, számolt be az RTL Klub híradója.

A bűzváladékot spriccelő rovarok az emberekre ártalmatlanok, de a növénytermesztésben sok kárt okoznak. Ezek a rovarok ugyanis növényi nedvekkel táplálkoznak, medézsmálják a hüvelyeseket és a lédús zöldségeket, de nagy kárt tudnak okozni a gyümölcsösökben is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

poloska

invázió

poloska-invázió

kártevő