Nyakunkon a poloskainvázió: ennyire lesz durva a szakértő szerint

HelloVidék   
  Megosztom
Nyakunkon a poloskainvázió: ennyire lesz durva a szakértő szerint

A bűzváladékot spriccelő rovarok az emberekre ártalmatlanok, de a növénytermesztésben sok kárt okoznak. Ősszel kezdődik az invázió, de vajon mire kell számítanunk?

Jönnek, de idén kevesebb poloskára kell számítanunk: ősszel kezdődik az invázió, ami jó eséllyel most gyengébb lesz, mint tavaly, számolt be az RTL Klub híradója.

A bűzváladékot spriccelő rovarok az emberekre ártalmatlanok, de a növénytermesztésben sok kárt okoznak. Ezek a rovarok ugyanis növényi nedvekkel táplálkoznak, medézsmálják a hüvelyeseket és a lédús zöldségeket, de nagy kárt tudnak okozni a gyümölcsösökben is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

poloska

invázió

poloska-invázió

kártevő