Horrorbaleset a duzzasztónál: mélybe zuhant a férfi munka közben, órákig tartott a mentés

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset a duzzasztónál: mélybe zuhant a férfi munka közben, órákig tartott a mentés

A férfi súlyos fejsérülést szenvedett, kórházban ápolják. Helyszíni beszámolók szerint a duzzasztót felújítják, a férfi egy állványról eshetett le.

Tíz méter mély, iszappal teli zsilipkamrába zuhant egy férfi szombat délután. Légimentők, mentők és katasztrófavédelmisek több órán át küzdöttek, hogy felhozzák a bajbajutottat, erről felvétel is készült.

Helyszíni beszámolók szerint a duzzasztót felújítják, a férfi egy állványról eshetett le. Miután sikerült felhozni, mentőhelikopter vitte a nyíregyházi kórházba. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Videón a mentés pillanatai:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszalök

vízierőmű

mentőakció

baleset