Horrorbaleset a duzzasztónál: mélybe zuhant a férfi munka közben, órákig tartott a mentés

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset a duzzasztónál: mélybe zuhant a férfi munka közben, órákig tartott a mentés

A férfi súlyos fejsérülést szenvedett, kórházban ápolják. Helyszíni beszámolók szerint a duzzasztót felújítják, a férfi egy állványról eshetett le.

Tíz méter mély, iszappal teli zsilipkamrába zuhant egy férfi szombat délután. Légimentők, mentők és katasztrófavédelmisek több órán át küzdöttek, hogy felhozzák a bajbajutottat, erről felvétel is készült.

Helyszíni beszámolók szerint a duzzasztót felújítják, a férfi egy állványról eshetett le. Miután sikerült felhozni, mentőhelikopter vitte a nyíregyházi kórházba. A rendőrség büntetőeljárást indított.

Videón a mentés pillanatai:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tiszalök

vízierőmű

mentőakció

baleset