Erre durván ráfizet a száguldozó sofőr: sokadszorra mérték be gyorshajtásért

HelloVidék   
  Megosztom
Erre durván ráfizet a száguldozó sofőr: sokadszorra mérték be gyorshajtásért

Korábban is volt gyorshajtásos ügye: idén májusban a 47-es számú főúton 129, majd Békéscsabán, a Szarvasi úton 74 km/h-val hajtott el a traffipax előtt.

Nyolc óra alatt harminchat gyorshajtóról készített felvételt a rendőrség Békéscsaba közelében, szeptember 21-én. Volt, aki a megengedett 90 helyett 160 km/h-s sebességgel közlekedett, ráadásul már korábban is volt gyorshajtásos ügye:

A mostani sebességtúllépésért 90 ezer forintos bírságra számíthat a sofőr, írja a Vezess.hu.

Nem ő volt az egyetlen, akit többször is gyorshajtáson kaptak az elmúlt időszakban a rendőrök. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai augusztus végén sebességmérést végeztek, és a 7-es számú főúton észlelték, hogy egy gépjárművezető a megengedett 90 km/h helyett 156 km/h-val közlekedett. Ugyanezzel a gépkocsival szintén a 7-es számú főúton 2020. március 31-én is gyorsan hajtott a vezető, akkor a megengedett 90 km/h helyett 142 km/h-val közlekedett. A sofőrrel szemben mindkét esetben közigazgatási bírságot szabtak ki az egyenruhások.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

gyorshajtás

büntetés

ellenőrzés

sebességmérés