Erre durván ráfizet a száguldozó sofőr: sokadszorra mérték be gyorshajtásért

HelloVidék   
  Megosztom
Erre durván ráfizet a száguldozó sofőr: sokadszorra mérték be gyorshajtásért

Korábban is volt gyorshajtásos ügye: idén májusban a 47-es számú főúton 129, majd Békéscsabán, a Szarvasi úton 74 km/h-val hajtott el a traffipax előtt.

Nyolc óra alatt harminchat gyorshajtóról készített felvételt a rendőrség Békéscsaba közelében, szeptember 21-én. Volt, aki a megengedett 90 helyett 160 km/h-s sebességgel közlekedett, ráadásul már korábban is volt gyorshajtásos ügye:

A mostani sebességtúllépésért 90 ezer forintos bírságra számíthat a sofőr, írja a Vezess.hu.

Nem ő volt az egyetlen, akit többször is gyorshajtáson kaptak az elmúlt időszakban a rendőrök. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai augusztus végén sebességmérést végeztek, és a 7-es számú főúton észlelték, hogy egy gépjárművezető a megengedett 90 km/h helyett 156 km/h-val közlekedett. Ugyanezzel a gépkocsival szintén a 7-es számú főúton 2020. március 31-én is gyorsan hajtott a vezető, akkor a megengedett 90 km/h helyett 142 km/h-val közlekedett. A sofőrrel szemben mindkét esetben közigazgatási bírságot szabtak ki az egyenruhások.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

gyorshajtás

büntetés

ellenőrzés

sebességmérés