Koronavírus: online oktatást vezettek be egy balatoni gimnáziumban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: online oktatást vezettek be egy balatoni gimnáziumban

Egy oktatónak pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért a siófoki Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban egy hétig online oktatás vezettek be, hogy fertőtleníthessék az intézményt és megóvják a tanulók és a dolgozók egészségét - írja a hirbalaton.hu.

A portál szerint egy oktatónak pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért a siófoki Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban egy hétig online oktatás vezettek be. Ebben az egy hétben fertőtlenítik a teljes intézményt az iskola közleménye szerint. Az oktatási intézményben közel hétszáz diák jár és hetven tanár dolgozik.

Az igazgató közleménye a történtekhez kapcsolódóan:

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Ezúton tájékoztatjuk diákjainkat, a szülőket és partnereinket, hogy a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban is megjelent a COVID-19 vírus, egyik kollégánk produkált pozitív teszteredményt. A tanulók, az oktatók és dolgozóink biztonsága érdekében a Siófoki SZC Operatív Munkacsoportja úgy döntött, az egészségügyi hatósággal egyeztetve, hogy 2020. szeptember 22. és 28. között átáll az intézmény a digitális munkarendre. A fenti időszakban az iskola zárva tart, a tanulók otthon, digitális munkarend szerint folytatják a tanévet. Szeptember 29-től már visszaáll a rendes munkavégzés és oktatás. Az elkövetkezendő napokban kérjük mindenki megértését és türelmét, de számunkra a legfontosabb továbbra is az emberi élet védelme és megóvása az oktatási-nevelési feladatok mellett.

Siófok, 2020. szeptember. 21.

Tóth Krisztina igazgató

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gimnázium

siófok

koronavírus

online oktatás

járvány