Koronavírus: online oktatást vezettek be egy balatoni gimnáziumban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: online oktatást vezettek be egy balatoni gimnáziumban

Egy oktatónak pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért a siófoki Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban egy hétig online oktatás vezettek be, hogy fertőtleníthessék az intézményt és megóvják a tanulók és a dolgozók egészségét - írja a hirbalaton.hu.

A portál szerint egy oktatónak pozitív lett a koronavírus-tesztje, ezért a siófoki Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban egy hétig online oktatás vezettek be. Ebben az egy hétben fertőtlenítik a teljes intézményt az iskola közleménye szerint. Az oktatási intézményben közel hétszáz diák jár és hetven tanár dolgozik.

Az igazgató közleménye a történtekhez kapcsolódóan:

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Ezúton tájékoztatjuk diákjainkat, a szülőket és partnereinket, hogy a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnáziumban is megjelent a COVID-19 vírus, egyik kollégánk produkált pozitív teszteredményt. A tanulók, az oktatók és dolgozóink biztonsága érdekében a Siófoki SZC Operatív Munkacsoportja úgy döntött, az egészségügyi hatósággal egyeztetve, hogy 2020. szeptember 22. és 28. között átáll az intézmény a digitális munkarendre. A fenti időszakban az iskola zárva tart, a tanulók otthon, digitális munkarend szerint folytatják a tanévet. Szeptember 29-től már visszaáll a rendes munkavégzés és oktatás. Az elkövetkezendő napokban kérjük mindenki megértését és türelmét, de számunkra a legfontosabb továbbra is az emberi élet védelme és megóvása az oktatási-nevelési feladatok mellett.

Siófok, 2020. szeptember. 21.

Tóth Krisztina igazgató

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gimnázium

siófok

koronavírus

online oktatás

járvány