Ez durva: száz köbméter hulladékot pakoltak le a természetvédelmi területen

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: száz köbméter hulladékot pakoltak le a természetvédelmi területen

Körülbelül száz köbméternyi építési hulladékot szállítottak illegálisan a Pécs melletti természetvédelmi területre, amire a hatóságok figyelmét a helyiek hívták fel - írja a Szabad Pécs.

A portál szerint körülbelül száz köbméternyi építési hulladékot raktak le illegálisan az Ezeréves Gesztenyés néven ismert Pécs melletti természetvédelmi területen. A hatóságok figyelmét a helyiek hívták fel az esetre: a hírek szerint tetten is érték az elkövetőket. A cikk alapján egy tervezett új pécsi Mecsek-oldali társasház építését megelőző bontásból származhat a törmelék.

A Szabad Pécs a Baranya Megyei Kormányhivatal környezetvédelmi hatóságát is megkereste. A hatóság közölte, hogy már másnap szemlét tartottak a helyszínen, ahol ismét két teherautó akart szemetet borítani a természetvédelmi területre. Ezt a kormányhivatal helyszínen lévő munkatársai megakadályoztak, és hatósági eljárás indult.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

illegális

hulladék

szemét

pécs

tájvédelem