Ez durva: száz köbméter hulladékot pakoltak le a természetvédelmi területen

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: száz köbméter hulladékot pakoltak le a természetvédelmi területen

Körülbelül száz köbméternyi építési hulladékot szállítottak illegálisan a Pécs melletti természetvédelmi területre, amire a hatóságok figyelmét a helyiek hívták fel - írja a Szabad Pécs.

A portál szerint körülbelül száz köbméternyi építési hulladékot raktak le illegálisan az Ezeréves Gesztenyés néven ismert Pécs melletti természetvédelmi területen. A hatóságok figyelmét a helyiek hívták fel az esetre: a hírek szerint tetten is érték az elkövetőket. A cikk alapján egy tervezett új pécsi Mecsek-oldali társasház építését megelőző bontásból származhat a törmelék.

A Szabad Pécs a Baranya Megyei Kormányhivatal környezetvédelmi hatóságát is megkereste. A hatóság közölte, hogy már másnap szemlét tartottak a helyszínen, ahol ismét két teherautó akart szemetet borítani a természetvédelmi területre. Ezt a kormányhivatal helyszínen lévő munkatársai megakadályoztak, és hatósági eljárás indult.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

illegális

hulladék

szemét

pécs

tájvédelem