Koronavírus: zárlat alá került a vidéki kórház szívsebészeti osztálya

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: zárlat alá került a vidéki kórház szívsebészeti osztálya

Zárlat alá került a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztálya, mivel az intézményben megjelent a koronavírus - írja a 24.hu.

A portál szerint zárlat alá került a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztálya, mivel az intézményben megjelent a koronavírus. Új szívsebészeti betegeket ezért nem tudnak fogadni, azonban a már kezelt betegek ellátása biztosított.

Az új páciensek fogadására négy másik Centrumot jelölt ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Az intézmény tájékoztatása aapján új beteget a kórház szívsebészeti osztálya akkor fogad, ha az ismételt szűréseken (dolgozók és bennfekvő betegek) mindenki negatív lesz. Ennek az időpontja előreláthatóan jövő hét eleje, közepe lehet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

szeged

szegedi kórház

koronavírus

járvány