Elárulták a szakértők: eddig tarthat idén az allergiaszezon

MTI   
  Megosztom
Elárulták a szakértők: eddig tarthat idén az allergiaszezon

A tisztifőorvosi Facebook-oldalon közölt információk alapján jobb időszakra számíthatnak az allergiától szenvedők, mivel a lehűlés és az eső hatására a parlagfű pollenszórása a végéhez közeledik.

A lehűlés és az eső hatására a parlagfű pollenszórása a végéhez közeledik - írja a tisztifőorvosi Facebook-oldal. A hét elején szórványosan még előfordulhat közepes koncentráció, főleg az ország középső, illetve keleti régiójában.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pollen

allergia

parlagfű