Koronavírus: fontos feladat van még hátra, mielőtt a kiskunhalasi járványkórházat megnyitják

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: fontos feladat van még hátra, mielőtt a kiskunhalasi járványkórházat megnyitják

Korábban dr. Szepesvári Szabolcs, a kiskunhalasi kórház főigazgatója szerint a járványügyi előrejelzések alapján hamarosan meg kell nyitni a kiskunhalasi mobil konténerkórházat.

Téliesíteni kell a kiskunhalasi mobil járványkórházat, írja az atv.hu. A csatorna híradójának Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese nyilatkozott, aki elmondta: az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának keddi ülésén Pintér Sándortól a miniszteri meghallgatás keretében azt kérdezte, átvette-e már a büntetés végrehajtás a tavasszal rekordidő alatt felépült kiskunhalasi mobiljárványkórházat. A belügyminiszter azt válaszolta:

Mi is beszámoltunk arról, hogy dr. Szepesvári Szabolcs, a kiskunhalasi kórház főigazgatója szerint a járványügyi előrejelzések alapján hamarosan meg kell nyitni a kiskunhalasi mobil konténerkórházat.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

járványkórház

kiskunhalas