Ez durva: tíz méteres szakadékba vezet a vidéki aszfaltút + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva: tíz méteres szakadékba vezet a vidéki aszfaltút + videó

Váratlan meglepetés érte a Neszmély melletti szőlőhegyre tartó autóst, amikor az aszfaltút hirtelen minden átmenet nélkül egy körülbelül tíz méter mély szakadékba torkollott - derült ki az RTL Klubnak eljuttatott videóból.

Szokatlan felvételt küldött egy férfi az RTL Klub Híradójának, amelyben elmesélte, hogy éppen egy házat készültek megnézni és autóval indultak a Neszmély melletti szőlőhegyre, ám az aszfaltos utat hirtelen elnyelte a föld. Az útra se tábla, se szalag nem volt kihelyezve, semmi nem figyelmeztette az autóst a körülbelül tíz méter mély szakadékra.

A hasadékot egyedül a szemetelők fedezték fel, hiszen a videón is látható, hogy a gödörben már jócskán van autógumi és egy hűtőszekrény is hever az alján. A csatorna megkeresésére a polgármester elmondta, hogy az út már tíz évvel ezelőtt beomlott és annak ellenére, hogy az önkormányzat rendszeresen úttorlaszokat emel a mély szakadék elé, ezeket a szemetelők mindig elhordják. Így továbbra is váratlan meglepetés lehet a szakadékba vezető szakasz.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

szakadék

út

útszakasz