Figyelmeztet a Magyar Posta: a járvány miatt hónapokba telhet, mire megjönnek a csomagok

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelmeztet a Magyar Posta: a járvány miatt hónapokba telhet, mire megjönnek a csomagok

Kiszámíthatatlanná vált a szállítási idő, a csomagok sokszor a magyar határig sem jutnak el, mert útközben elakadnak. Aki külföldről akar karácsonyi ajándékot rendelni, annak érdemes már most megtennie.

Aki külföldről akar karácsonyi ajándékot rendelni, annak érdemes már most megtennie - erre figyelmeztet a Magyar Posta.

- hangzott el az RTL Klub híradójában. A távol-keleti országokból, például Kínából több hónapba is telhet, mire valaki megkapja a rendelt csomagját, mindezek miatt idén 20 százalékos kieséssel számolnak. A NAV szerint az elmúlt hónapokban főleg maszkokat, kesztyűket, fertőtlenítőszereket rendeltek az emberek külföldről, de megnőtt az érdeklődés a gyógyszerek iránt is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

posta

magyar posta

csomagküldés

koronavírus

koronavírus-járvány