Lazítanának a zéró tolerancián: ihatnának alkoholt a magyar sofőrök is?

HelloVidék   
  Megosztom
Lazítanának a zéró tolerancián: ihatnának alkoholt a magyar sofőrök is?

Európában egy sör után szinte mindenhol lehet még volán mögé ülni, jelenleg csak Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban tilos teljesen az alkoholfogyasztás a sofőröknek.

Lazítana az alkoholfogyasztással kapcsolatos zéró tolerancián az agrárminiszter, számolt be az RTL Klub híradója. Nagy István a villányi vörösbor fesztiválon arról beszélt, társadalmi vitára lenne szükség a kérdésben.

A Kormányzati Tájékoztatási Központtól azt válaszolták a híradó megkeresésére, hogy a szakszervezetek minden évben ezt javasolják, de az emberek többségében nem támogatják, a kormány pedig nem tervezi a szabályozás módosítását.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

alkohol

alkoholfogyasztás

vezetés

zéró tolerancia