Lazítanának a zéró tolerancián: ihatnának alkoholt a magyar sofőrök is?

HelloVidék   
  Megosztom
Lazítanának a zéró tolerancián: ihatnának alkoholt a magyar sofőrök is?

Európában egy sör után szinte mindenhol lehet még volán mögé ülni, jelenleg csak Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Csehországban tilos teljesen az alkoholfogyasztás a sofőröknek.

Lazítana az alkoholfogyasztással kapcsolatos zéró tolerancián az agrárminiszter, számolt be az RTL Klub híradója. Nagy István a villányi vörösbor fesztiválon arról beszélt, társadalmi vitára lenne szükség a kérdésben.

A Kormányzati Tájékoztatási Központtól azt válaszolták a híradó megkeresésére, hogy a szakszervezetek minden évben ezt javasolják, de az emberek többségében nem támogatják, a kormány pedig nem tervezi a szabályozás módosítását.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

alkohol

alkoholfogyasztás

vezetés

zéró tolerancia