Ez durva lesz: hatalmas esőre, zivatarra figyelmeztetnek, ezek a megyék kapják a legtöbbet belőle

HelloVidék   
  Megosztom
Ez durva lesz: hatalmas esőre, zivatarra figyelmeztetnek, ezek a megyék kapják a legtöbbet belőle

Nagyon úgy tűnik, hogy szerdán az ország nagy részében nem úszhatjuk meg szárazon. Szerda hajnalban délnyugat felől intenzív csapadék érkezik, ami a nap folyamán az ország nagyobb részére kiterjed.

Szerda hajnalban délnyugat felől intenzív csapadék (eső, zápor) érkezik, ami a nap folyamán az ország nagyobb részére kiterjed. Késő estig, csütörtök hajnalig a Dunántúlon, Duna vonalához közelebb eső tájakon, a középső országrészben sok helyen várható 15-20 mm körüli csapadék.

A Tiszántúlon, északkeleten mindezek mellett labilizálódik a légkör, így napközben ott néhány zivatar is kialakulhat, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A hét további részére egyelőre nem adtak ki semmilyen figyelmeztető előrejelzést, viszont nagyon úgy tűnik, hogy szerdán az ország nagy részében nem úszhatjuk meg szárazon.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

figyelmeztetés

eső

zápor

zivatar

országos meteorológiai szolgálat