Koronavírus: karantén alatt egy teljes vidéki munkásszálló, rengetegen fertőződtek meg

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karantén alatt egy teljes vidéki munkásszálló, rengetegen fertőződtek meg

Kiderült, hogy sok ott lakó is megfertőződött a MOL a tiszaújvárosi építkezésén. A vállalat azt közölte, hogy nem álltak le az építkezés munkálataival, és felkészültek a fertőzésszám további növekedésére is.

Karantén alá került egy miskolci munkásszálló, miután kiderült, hogy sok ott lakó is megfertőződött a MOL tiszaújvárosi építkezésén. A vállalat az RTL Klub híradójának azt nyilatkozta, az építkezés fővállalkozója a zömében külföldi dolgozók nagy részét ugyan a tiszaújvárosi konténervárosban szállásolta el (a MOL szerint az itteni fertőzöttek elkülönített barakkokban vannak), de vannak, akik a miskolci szállón laknak.

A vállalat tájékoztatása szerint a fertőzöttek jól vannak, nem szorulnak kórházi kezelésre. Azt is közölték, hogy nem álltak le az építkezés munkálataival, és felkészültek a fertőzésszám további növekedésére is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

miskolc

munkásszálló

karantén