Koronavírus: karantén alatt egy teljes vidéki munkásszálló, rengetegen fertőződtek meg

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karantén alatt egy teljes vidéki munkásszálló, rengetegen fertőződtek meg

Kiderült, hogy sok ott lakó is megfertőződött a MOL a tiszaújvárosi építkezésén. A vállalat azt közölte, hogy nem álltak le az építkezés munkálataival, és felkészültek a fertőzésszám további növekedésére is.

Karantén alá került egy miskolci munkásszálló, miután kiderült, hogy sok ott lakó is megfertőződött a MOL tiszaújvárosi építkezésén. A vállalat az RTL Klub híradójának azt nyilatkozta, az építkezés fővállalkozója a zömében külföldi dolgozók nagy részét ugyan a tiszaújvárosi konténervárosban szállásolta el (a MOL szerint az itteni fertőzöttek elkülönített barakkokban vannak), de vannak, akik a miskolci szállón laknak.

A vállalat tájékoztatása szerint a fertőzöttek jól vannak, nem szorulnak kórházi kezelésre. Azt is közölték, hogy nem álltak le az építkezés munkálataival, és felkészültek a fertőzésszám további növekedésére is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

miskolc

munkásszálló

karantén