Koronavírus: újabb vidéki idősotthonokban ütötte fel a fejét a fertőzés

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: újabb vidéki idősotthonokban ütötte fel a fejét a fertőzés

Az RTL Híradónak egy bent élő pár rokona azt mondta: a fertőzésről sem a gondozottakat, sem hozzátartozóikat nem értesítették.

66 gondozott koronavírus tesztje lett pozitív és 17 gondozó van hatósági házi karanténban egy Nógrád megyei, bátonyterenyei idősotthon két telephelyéről. Az RTL Híradónak egy bent élő pár rokona azt mondta: a fertőzésről sem a gondozottakat, sem hozzátartozóikat nem értesítették. Az Emmi tájékoztatása szerint szeptember végén lett pozitív a tesztje az egyik gondozottnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

idősotthon