Ebben a vidéki városban él most Pap Rita és Bodnár Attila: Ausztriából költöztek haza

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki városban él most Pap Rita és Bodnár Attila: Ausztriából költöztek haza

A zenészpár a '90-es években aratott nagy sikert érzelmes popdalaikkal, majd később jellegzetes gyerekműsoraikkal. Most egy önálló tévéműsorral térnek vissza - írta meg az nlc.hu.

Ahogy a portál írja, hazaköltözött Ausztriából Pap Rita és férje, Bodnár Attila. A híres előadóművész-páros 16 évet töltött a határ másik oldalán, Burgenlandban. A Tények Pluszban számoltak be arról,hogy, a gyerekek kirepültek a családi fészekből (a házaspár fia Grazban dolgozik, a lányuk Bécsben; egyik építészmérnök, a másik fotóművész), nekik pedig itt a helyük, Magyarországon. Már be is rendezkedtek, Bükfürdőn folytatják közös életüket.

Hazaköltözésükkel új irányt is vett az életük, hiszen saját műsorral térnek vissza a tévéképernyőkre. Mint mondták, abban bíznak, hogy a jövő évük koncertekkel lesz tele.

Rita és Attila már 35 éve élnek boldog házasságban. Bodnár Attila szerint elsődleges az, hogy őket a zene, a hivatás, a művészet hozta össze, és egyformán becsülik egymás munkáját.

A kompromisszumkészség, a tolerancia, a türelem egymással szemben, és tudni kell szétválasztani, ami fontos és kevésbé fontos, hogy érdemes-e összeveszni rajta, vagy balhét csinálni belőle

– árulta el boldog házasságuk titkát Pap Rita.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

pap rita

bodnár attila

bükfürdő