Megszólalt Orbán Viktor: erre a fontos dologra kéri a magyarokat

HelloVidék   
  Megosztom
Megszólalt Orbán Viktor: erre a fontos dologra kéri a magyarokat

Videóban jelentkezett be Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint nehéz időszak előtt állunk, de a magyar egészségügy egyelőre állja a sarat. A kormányfő fontos kéréssel fordult a magyarokhoz.

Ismét Facebook videóban jelentkezett be Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint nehéz időszak előtt állunk, de a magyar egészségügy egyelőre állja a sarat.

Bízunk az orvosainkban, az ápolóinkban, a járványügyi szakembereinkben. És bízunk a határvédelmet biztosító rendőreinkben is

- mondta el.

A kormányfő kitért arra is, hogy tudja, sokan tervezgetik már a téli szabadságukat, ám most mégis arra kéri a magyarokar, hogy ne utazzanak külföldre síelni.

Címlapi kép: MTI

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

orbán viktor

koronavírus

járvány

tél

szabadság