Vége az esőnek: ezen a napon akár 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet

HelloVidék   
  Megosztom
Vége az esőnek: ezen a napon akár 20 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet

A körülbelül egy hete tartó borongós, esős őszi idő után bizonyára már mindenki várja, hogy visszatérjen a napsütés és a hőmérő higanyszála is kicsit magasabbra kússzon. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján már nem is kell olyan sokáig várnunk.

Ha megtehetjük, fel se keljünk - írta szombat reggel Facebook oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. Akik mégis felkeltek azokat ma is többnyire erősen felhős, borult időjárás fogadta. Jó hír azonban, hogy az OMSZ előrejelzései szerint változás van a láthatáron és jövő héten úgy érezhetjük, hogy már-már visszatért a vénasszonyok nyara.

Azt írják:

A jövő hét közepéig marad a hideg, szerdától viszont markáns melegedés kezdődik a magasban. Az egymást váltó mediterrán ciklonok helyett, lesz egy nagy légörvény tőlünk nyugatra, így ennek a képződménynek az előoldalán érkezik a meleg levegő.

A közösségi oldalra feltöltött ábrákon a melegedés esélyeit szemléltetik, ami a szakemberek előrejelzése alapján egészen magas.

15 fok fölé jó eséllyel benézünk, sőt nyugaton már a 20 fok feletti értékeknek is nagy a valószínűsége

- fogalmaznak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

ősz

melegedés

időjárás

időjárás előrejelzés