Ennek sokan nem fognak örülni: jól megdrágul a temetőzés halottak napján

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek sokan nem fognak örülni: jól megdrágul a temetőzés halottak napján

A tavalyi évhez képest idén emelkedtek az árak, egy nagyobb koszorúért akár 10 ezer forintot is elkérnek. A virágboltok az áru nagy részét külföldről kapják, ezért az euróárfolyam változása hatással van a hazai árakra. 

Félnek a tömegtől járvány idején, ezért sokan nem is várnak halottak napjáig, már most kimennek a temetőkbe, derült ki a Tények riportjából. Több árusnál fertőtlenítik az elkészült koszorúkat. A virágkötők szerint érdemes minél előbb megvenni a virágokat, koszorúkat, mert később már kisebb lesz a választék.

A virágboltok az áru nagy részét külföldről kapják, ezért az euróárfolyam változása hatással van a hazai árakra.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

virág

temető

halottak napja

mindenszentek

koszorú

virágbolt