Ennek sokan nem fognak örülni: jól megdrágul a temetőzés halottak napján

HelloVidék   
  Megosztom
Ennek sokan nem fognak örülni: jól megdrágul a temetőzés halottak napján

A tavalyi évhez képest idén emelkedtek az árak, egy nagyobb koszorúért akár 10 ezer forintot is elkérnek. A virágboltok az áru nagy részét külföldről kapják, ezért az euróárfolyam változása hatással van a hazai árakra. 

Félnek a tömegtől járvány idején, ezért sokan nem is várnak halottak napjáig, már most kimennek a temetőkbe, derült ki a Tények riportjából. Több árusnál fertőtlenítik az elkészült koszorúkat. A virágkötők szerint érdemes minél előbb megvenni a virágokat, koszorúkat, mert később már kisebb lesz a választék.

A virágboltok az áru nagy részét külföldről kapják, ezért az euróárfolyam változása hatással van a hazai árakra.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

virág

temető

halottak napja

mindenszentek

koszorú

virágbolt