Vigyázat: veszélyes fémdarabok lehetnek ebben az élelmiszerben

HelloVidék   
  Megosztom
Vigyázat: veszélyes fémdarabok lehetnek ebben az élelmiszerben

A Müller Magyarország honlapján közölt információk szerint fémdarabkák kerülhettek a termékekbe, ezért a gyártó elővigyázatosságból visszahívja. Az érintett terméket bármelyik Müller üzletbe vissza lehet vinni, az árát a blokk nélkül is visszatérítik.

A Müller Magyarország honlapján közölt információk szerint fémdarabkák kerülhettek a termékekbe, ezért a gyártó elővigyázatosságból visszahívja a Müller hálózatban forgalmazott MAN 2454853 (3) JIMMY'S POPCORN ORIGINAL SWEET 90G kiszerelésű terméket.

  • Márka: Rein Süßwaren Deutschland
  • A termék megnevezése: JIMMY'S POPCORN ORIGINAL SWEET 90G
  • Kiszerelés: 90 g
  • EAN: 8713276001214
  • Lejárat/Gyártási szám: 2021.01.26., Batch 20021007VR1
  • Árusítási időszak: 2020.01.01-től

Arra kérik a vásárlókat, hogy ellenőrizzék a fenti adatok alapján a vásárolt termékeket és egyezés esetén, ne fogyasszák el! Az érintett terméket bármelyik Müller üzletbe vissza lehet vinni, az árát a blokk nélkül is visszatérítik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

popcorn

fémdarab

termékvisszahívás

müller