Itt a bejelentés: újabb focistadion épül ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: újabb focistadion épül ebben a vidéki városban

A kormány döntéséről dr. Hoppál Péter számolt be közösségi oldalán. Ennek alapján az új stadion építése mellett befejezik a még tavaly elkezdett Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is.

Dr. Hoppál Péter, Pécs fideszes parlamenti képviselője Facebookon jelentette be, hogy a kormány döntése alapján új stadion épül Pécsen, illetve befejezik a Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is. A posztot a Telex szúrta ki, itt látható:

Friss hír! Döntött a kormány: Megépül a PMFC új stadionja és befejezik a Dárdai Labdarúgó Akadémia építését is! Hajrá, Pécs! ?⚫

Közzétette: Dr. Hoppál Péter2020. október 22., csütörtök

A Pécsi Mecsek FC korábbi stadionja még 1955-ben épült, és 7 ezer fő befogadására képes, jelenleg is üzemel a városban. Úgy tudni, az új stadion 5-8 ezer férőhelyes lehet, és 12-18 milliárd forintba kerülhet majd. A Dárdai Labdarúgó Akadémiát pedig 2019-ben kezdték el építeni, ennek célja az utánpótlás bővítése.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

stadion

pécs

futball

foci

labdarúgás

hoppál péter