Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, nem vesznek fel betegeket sem

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, nem vesznek fel betegeket sem

A városban a belgyógyászaton és az aneszteziológián is szünetel a betegfelvétel. Az ellátást igénylő betegek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt intézménybe kerülnek felvételre.

Szünetel a Mohácsi Kórház aneszteziológiai és intenzív osztályán a betegfelvétel, mivel koronavírusos megbetegedés miatt a szakdolgozók karanténba kerültek – szúrta ki a HVG Mohács polgármestere, Pávkovics Gábor tájékoztatását Facebookon. Az osztályok ideiglenesen betegeket sem vesznek fel, “az ellátást igénylő betegek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt intézménybe kerülnek felvételre”.

A városban a belgyógyászaton jelenleg is szünetel a betegfelvétel, valószínűleg október 26-ig.

A polgármester felhívta a figyelmet, hogy továbbra is van lehetőség táv-gyógyszerfelírásra és távkonzultációra.

?❗️ A Mohácsi Kórház lakossági tájékoztatója:

„Kórházunk Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályán Covid-19...

Közzétette: Pávkovics Gábor2020. október 21., szerda

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mohács

intenzív osztály

egészségügyi ellátás

koronavírus

koronavírus-járvány