Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, nem vesznek fel betegeket sem

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, nem vesznek fel betegeket sem

A városban a belgyógyászaton és az aneszteziológián is szünetel a betegfelvétel. Az ellátást igénylő betegek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt intézménybe kerülnek felvételre.

Szünetel a Mohácsi Kórház aneszteziológiai és intenzív osztályán a betegfelvétel, mivel koronavírusos megbetegedés miatt a szakdolgozók karanténba kerültek – szúrta ki a HVG Mohács polgármestere, Pávkovics Gábor tájékoztatását Facebookon. Az osztályok ideiglenesen betegeket sem vesznek fel, “az ellátást igénylő betegek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt intézménybe kerülnek felvételre”.

A városban a belgyógyászaton jelenleg is szünetel a betegfelvétel, valószínűleg október 26-ig.

A polgármester felhívta a figyelmet, hogy továbbra is van lehetőség táv-gyógyszerfelírásra és távkonzultációra.

?❗️ A Mohácsi Kórház lakossági tájékoztatója:

„Kórházunk Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályán Covid-19...

Közzétette: Pávkovics Gábor2020. október 21., szerda

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mohács

intenzív osztály

egészségügyi ellátás

koronavírus

koronavírus-járvány