Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, nem vesznek fel betegeket sem

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, nem vesznek fel betegeket sem

A városban a belgyógyászaton és az aneszteziológián is szünetel a betegfelvétel. Az ellátást igénylő betegek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt intézménybe kerülnek felvételre.

Szünetel a Mohácsi Kórház aneszteziológiai és intenzív osztályán a betegfelvétel, mivel koronavírusos megbetegedés miatt a szakdolgozók karanténba kerültek – szúrta ki a HVG Mohács polgármestere, Pávkovics Gábor tájékoztatását Facebookon. Az osztályok ideiglenesen betegeket sem vesznek fel, “az ellátást igénylő betegek a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kijelölt intézménybe kerülnek felvételre”.

A városban a belgyógyászaton jelenleg is szünetel a betegfelvétel, valószínűleg október 26-ig.

A polgármester felhívta a figyelmet, hogy továbbra is van lehetőség táv-gyógyszerfelírásra és távkonzultációra.

?❗️ A Mohácsi Kórház lakossági tájékoztatója:

„Kórházunk Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályán Covid-19...

Közzétette: Pávkovics Gábor2020. október 21., szerda

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mohács

intenzív osztály

egészségügyi ellátás

koronavírus

koronavírus-járvány