Bejelentették: két új híd is épül ebben a megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentették: két új híd is épül ebben a megyében

Két új Ipoly-híd is épül három éven belül Nógrád megyében. Az egyik átkelőhely Drégelypalánknál, a másik pedig Őrhalomnál készül el 2023-ig, amely jelentősen megkönnyíti a határ két oldalán fekvő települések közti közlekedést - írja a Nool.

A portál információi szerint két új Ipoly-híd is épül három éven belül Nógrád megyében. Szijjártó Péter a megyei hírlap kérdésére elmondta, hogy az egyik Drégelypalánknál, a másik pedig Őrhalomnál készül el 2023-ig.

A külügyminiszter szerint ez a két híd hozzájárul majd ahhoz, hogy a határ két oldalán élő közösségek közelebb kerüljenek egymáshoz, ne kelljen sok tíz kilométeres kitérőket tenni akkor, amikor néhány kilométerrel odébb lévő településre akarnak átmenni.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hellovidek

ipoly

híd

építkezés