Bejelentették: két új híd is épül ebben a megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentették: két új híd is épül ebben a megyében

Két új Ipoly-híd is épül három éven belül Nógrád megyében. Az egyik átkelőhely Drégelypalánknál, a másik pedig Őrhalomnál készül el 2023-ig, amely jelentősen megkönnyíti a határ két oldalán fekvő települések közti közlekedést - írja a Nool.

A portál információi szerint két új Ipoly-híd is épül három éven belül Nógrád megyében. Szijjártó Péter a megyei hírlap kérdésére elmondta, hogy az egyik Drégelypalánknál, a másik pedig Őrhalomnál készül el 2023-ig.

A külügyminiszter szerint ez a két híd hozzájárul majd ahhoz, hogy a határ két oldalán élő közösségek közelebb kerüljenek egymáshoz, ne kelljen sok tíz kilométeres kitérőket tenni akkor, amikor néhány kilométerrel odébb lévő településre akarnak átmenni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hellovidek

ipoly

híd

építkezés