Örülhetnek a helyiek: 800 millióból tették jobbá a legsűrűbben lakott városrész közlekedését

MTI   
  Megosztom
Örülhetnek a helyiek: 800 millióból tették jobbá a legsűrűbben lakott városrész közlekedését

Most új út köti össze a megyeszékhely délnyugati elkerülőútjával, megújult a városrész egyik fő közlekedési tengelyének jelentős része és új kerékpárutakat alakítottak ki.

Jelentős útfejlesztések valósultak meg, és javultak a kerékpáros közlekedés feltételei két, összesen csaknem nyolcszázmillió forint értékű beruházással Pécs legsűrűbben lakott városrészében - tájékoztatott a baranyai megyeszékhely önkormányzata. Közleményükben azt írták:

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program két pályázatán még az előző városvezetés által elnyert több mint félmilliárd forintos európai uniós támogatásból és az önkormányzat csaknem háromszázmillió forintos önrészéből az említetteken túl buszöblöket újítottak fel, biztonságosabbá tették a közutak, kerékpárutak és járdák csatlakozásait, új padokat és biciklitárolókat helyeztek ki, továbbá bővítették a közvilágítási rendszert is. A két új kerékpárútszakaszt decembertől használhatják a biciklisek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közlekedés

közlekedésfejlesztés

pécs

kertváros