Karanténba kerültek a bölcsis gyerekek ebben a városban: pozitív lett a dolgozók tesztje

HelloVidék   
  Megosztom
Karanténba kerültek a bölcsis gyerekek ebben a városban: pozitív lett a dolgozók tesztje

A Nemzeti Népegészségügyi Központ összesen 11 gyermeket és 3 bölcsődei dolgozót helyezett hatósági házi karanténba, legalább november 7-ig.

Hatósági házi karanténba került a székesfehérvári Százszorszép Bölcsőde két csoportja, miután két dolgozó tesztje pozitív lett, írja a Feol.hu. A szükséges intézkedések megkezdődtek.

A bölcsőde vezetése azonnal megtette a szükséges lépéseket: tájékoztatta a szülőket, értesítette a Nemzeti Népegészségügyi Központot, és a szükséges fertőtlenítést is elvégezték.

Ha addig nem jelentkeznek másnál tünetek, akkor ezt követően visszatérhetnek az intézménybe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bölcsőde

karantén

székesfehérvár