Koronavírus: kórházba került a vidéki város polgármestere, a covid-osztályon ápolják

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: kórházba került a vidéki város polgármestere, a covid-osztályon ápolják

A polgármester pozitív tesztje után sokat romlott az állapota. Mint kiderült, egész családja elkapta a fertőzést, de szerencsére enyhe, vagy semmilyen tüneteket nem mutatnak.

Koronavírusfertőzés miatt kórházban ápolják Csach Gábort, Balassagyarmat polgármesterét. A hírt maga jelentette be pénteken közösségi oldalán, a Facebook-posztot a Nool.hu szúrta ki. Mint kiderült, egész családja elkapta a fertőzést, de szerencsére enyhe, vagy semmilyen tüneteket nem mutatnak.

Csach Gábor azt is közölte, hogy a városházi kollégái közül, a szoros kontaktjai mindegyike negatív tesztet produkált. Ő maga egy hét lázas állapot után konzultált az orvosokkal, bement a kórházba újabb vizsgálatokra. A konzílium úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért bent erősítik az immunrendszerét.

Hozzátette: állapota csütörtök óta javult.

Az eredeti posztot itt lehet elolvasni:

A COVID MÁRPEDIG LÉTEZIK :)

Tisztelt Balassagyarmatiak, kedves barátaim és ismerőseim!

Először is köszönöm a...

Közzétette: Gabor Csach2020. október 30., péntek

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

balassagyarmat

polgármester