Orbán Viktor bejelentette: ismét bevezetik a kijárási korlátozást

HelloVidék   
  Megosztom
Orbán Viktor bejelentette: ismét bevezetik a kijárási korlátozást

Rendkívüli bejelentést tett Orbán Viktor miniszterlenök kedden este. Az egyre magasabb fertőzésszám újabb szigorítások bevezetését tette indokolttá, ezért többek között éjszakai kijárási korlátozás lép életbe 00:00 és 05:00 között.

A magyar korházak december közepére elérik a teltséget, ha minden így folytatódik, ahogy most áll a nemzetközi helyet, az idősek komoly veszéllyel néznek szembe

- mondta el Orbán Viktor.

A miniszterelnök bejelentette, hogy a jelenlegi helyzet szigorúbb intézkedések bevezetését tette indokolttá, ezért éjféltől újra életbe lép a különleges jogrend, illetve éjszakai kijárási korlátozás lesz, amely alapján 00:00 és 05:00 között nem lehet majd az utcákon tartózkodni.

Ezen felül a következő korlátozásokat vezetik be:

  • sportrendezvények, mozikban, színházakban csak minden harmadik széken lehet ülni,
  • ingyenes lesz újra a parkolás,
  • közlekedési járatsűrítés lesz érvényben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pénzcentrum

orbán

orbán viktor

koronavírus

járvány