Orbán Viktor bejelentette: ismét bevezetik a kijárási korlátozást

HelloVidék   
  Megosztom
Orbán Viktor bejelentette: ismét bevezetik a kijárási korlátozást

Rendkívüli bejelentést tett Orbán Viktor miniszterlenök kedden este. Az egyre magasabb fertőzésszám újabb szigorítások bevezetését tette indokolttá, ezért többek között éjszakai kijárási korlátozás lép életbe 00:00 és 05:00 között.

A magyar korházak december közepére elérik a teltséget, ha minden így folytatódik, ahogy most áll a nemzetközi helyet, az idősek komoly veszéllyel néznek szembe

- mondta el Orbán Viktor.

A miniszterelnök bejelentette, hogy a jelenlegi helyzet szigorúbb intézkedések bevezetését tette indokolttá, ezért éjféltől újra életbe lép a különleges jogrend, illetve éjszakai kijárási korlátozás lesz, amely alapján 00:00 és 05:00 között nem lehet majd az utcákon tartózkodni.

Ezen felül a következő korlátozásokat vezetik be:

  • sportrendezvények, mozikban, színházakban csak minden harmadik széken lehet ülni,
  • ingyenes lesz újra a parkolás,
  • közlekedési járatsűrítés lesz érvényben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

pénzcentrum

orbán

orbán viktor

koronavírus

járvány