Koronavírus: végét járja a vidéki kórház kapacitása, újabb járványkórházat jelölhetnek ki

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: végét járja a vidéki kórház kapacitása, újabb járványkórházat jelölhetnek ki

Az intézkedésre azért van szükség, hogy az intézmény az eddiginél is intenzívebben vehessen részt a koronavírussal fertőzött betegek gyógyításában. Mostanáig a Borsod, a Heves és a Nógrád megyei koronavírusos betegeket is Miskolcon látták el.

Hamarosan bejelenthetik, hogy járványkórházzá minősítik az egri Markhot Ferenc Kórházat, írta meg az egrihirek.hu. Az intézkedésre azért van szükség, hogy az intézmény az eddiginél is intenzívebben vehessen részt a koronavírussal fertőzött betegek gyógyításában.

Az információt a 444-nek is több forrás megerősítette. A portálon azt írják,

A miskolci kórházat szeptemberben jelölték ki elsővonalbeli ellátóhellyé, akárcsak a szekszárdit, az ajkait, a kiskunhalasit és a nyíregyházit. Utóbbiban már múlt héten olyan rossz volt a helyzet, hogy háziorvosokat is bevontak az ellátásba, életkorra való tekintet nélkül.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kórház

egészségügy

eger

miskolc

járványkórház