Koronavírus: végét járja a vidéki kórház kapacitása, újabb járványkórházat jelölhetnek ki

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: végét járja a vidéki kórház kapacitása, újabb járványkórházat jelölhetnek ki

Az intézkedésre azért van szükség, hogy az intézmény az eddiginél is intenzívebben vehessen részt a koronavírussal fertőzött betegek gyógyításában. Mostanáig a Borsod, a Heves és a Nógrád megyei koronavírusos betegeket is Miskolcon látták el.

Hamarosan bejelenthetik, hogy járványkórházzá minősítik az egri Markhot Ferenc Kórházat, írta meg az egrihirek.hu. Az intézkedésre azért van szükség, hogy az intézmény az eddiginél is intenzívebben vehessen részt a koronavírussal fertőzött betegek gyógyításában.

Az információt a 444-nek is több forrás megerősítette. A portálon azt írják,

A miskolci kórházat szeptemberben jelölték ki elsővonalbeli ellátóhellyé, akárcsak a szekszárdit, az ajkait, a kiskunhalasit és a nyíregyházit. Utóbbiban már múlt héten olyan rossz volt a helyzet, hogy háziorvosokat is bevontak az ellátásba, életkorra való tekintet nélkül.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kórház

egészségügy

eger

miskolc

járványkórház