Ismét bevezették az idősávos vásárlást: ebben a vidéki városban már hétfőtől kötelező

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét bevezették az idősávos vásárlást: ebben a vidéki városban már hétfőtől kötelező

A járvány első hullámában rendelték el országosan az idősek vásárlási idősávját. Most Szolnokon újra bevezetik a korlátozást, amivel az idősebb korosztályt védenék a járvány terjedésétől - írja a 24.hu.

A portál szerint Szolnokon újra bevezetik az idősek vásárlási idősávját, amiről Szalay Ferenc, a város polgármestere Facebook oldalán számolt be. A járvány első hullámában rendelték el országosan az idősek vásárlási idősávját, amely szerint 9-12 óra között a boltokban csak 65 év felettiek tartózkodhattak.

A szabály november 9-től lesz újra érvényben. A város három piacán reggel 8-10 óra között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak majd.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

járvány

koronavírus

idős

vásárlás

vásárlási idősáv