Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, a kismamákat is hazaküldték

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: karanténban a vidéki kórház dolgozói, a kismamákat is hazaküldték

A veszprémi kórház szülész-nőgyógyászati osztályának főorvosa a közösségi oldalra feltöltött videóban közölte: a koronavírus miatt több dolgozójuk is karanténban van.

Nemcsak a kismama életéről van szó, hanem a babáéról is - ezt nyilatkozta egy várandós nő az RTL Klub híradójának, miután megtudta: a veszprémi kórház Szülész-Nőgyógyászati osztályán csak a legszükségesebb vizsgálatokat végzik el múlt péntek óta.

ezért hozták az intézkedést, aminek értelmében csak a legsürgősebb esetekkel foglalkoznak. A terhesgondozási protkoll is változott, az ultrahangos vizsgálatokat például csak a 12., a 18. és a 20. hét között, valamint a 32. héten végzik el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kórház

veszprém