Megdöbbentő kép: egzotikus, szabadon kóborló állatot fotóztak ezen a környéken

HelloVidék   
  Megosztom
Megdöbbentő kép: egzotikus, szabadon kóborló állatot fotóztak ezen a környéken

Az állat feltehetően fogságból szökhetett valahonnan, írta közösségi oldalán a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság. Egy kameracsapda készítette a felvételt róla.

Meglepő jelenségről írt közösségi oldalán a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság. Arról számoltak be, hogy

A tarajos sül magányosan él, éjszaka jár táplálék után, na de leginkább Afrikában (bár Olaszországban is élnek vadon példányai), nem a Kiskunsági Nemzeti Parkban. Ez a példány feltehetően fogságból szökhetett valahonnan, tették hozzá.

A bejegyzésben fotót is megosztottak az állatról:

Hoppá, mit fotózott a kameracsapda Bócsán, november 18-án este? Egy tarajos sül barangolt arra!? A tarajos sül...

Közzétette: Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság2020. november 20., péntek

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kiskunsági nemzeti park

kameracsapda

tarajos sül