Tragikus: újabb magyar mentős halt meg koronavírusban

HelloVidék   
  Megosztom
Tragikus: újabb magyar mentős halt meg koronavírusban

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége arról adott hírt, hogy a ceglédi mentőállomás egyik mentőtisztje a koronavírus áldozata lett. A hét elején a zsadányi mentőállomás mentőápolójának halálhírét közölték, aki szintén koronavírusos volt.

Szomorú posztot tett közzé a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége. Mint írják, a ceglédi mentőállomás egyik mentőtisztje a koronavírus áldozata lett.

Újabb rendkívül szomorú hírről kell beszámolnunk. Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bajtársunk, H. Imre, a ceglédi mentőállomás mentőtisztje elvesztette a harcot, amit a koronavírus ellen vívott. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni Családjának és közvetlen Bajtársainak is. A küzdelmet a világjárvány ellen folytatnunk kell!

- áll a posztban.

Újabb rendkívül szomorú hírről kell beszámolnunk. Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bajtársunk, H. Imre, a ceglédi...

Közzétette: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége2020. november 19., csütörtök

Rövid időn belül ez már a második ilyen eset, amiről a szövetség hírt ad. A hét elején ugyanis arról számoltak be, hogy a zsadányi mentőállomás mentőápolója hunyt el, aki szintén megfertőződött a koronavírussal.

? Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bajtársunk, Gy. István, a zsadányi mentőállomás mentőápolója elvesztette a harcot,...

Közzétette: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége2020. november 16., hétfő

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

országos mentőszolgálat

haláleset