Csodálatos képek érkeztek a dérbe boruló Magyarországról: káprázatos, mit művelt a fagy

MTI   
  Megosztom
Csodálatos képek érkeztek a dérbe boruló Magyarországról: káprázatos, mit művelt a fagy

Az idei ősz leghidegebb reggele volt a szombati, Zabaron mínusz 8 Celsius-fokot is mértek. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint a front mögött beáramló száraz, sarkvidéki eredetű hideg levegő megtette a hatását, sokfelé fagyosan indult a reggel, a Kékestetőn pedig hózáport videóztak. Az Időkép jóslata alapján hétvégén éjszakánként már országszerte fagyni fog, és a jövő hét első felében is sokfelé fagyosak lesznek az éjszakák. Így volt ez Nagykanizsa térségében is, ahol hajnalban több helyen is mínuszokat mértek. A dérbe borult növényekről fantasztikus fotósorozat készült.

Nagykanizsa, 2020. november 21.
Deres virágok Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Nagykanizsa, 2020. november 21. Deres virágok Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek. Képek: MTI/Varga György
Nagykanizsa, 2020. november 21.
Deres virág Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Nagykanizsa, 2020. november 21.
Deres növények Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György
Nagykanizsa, 2020. november 21.
Deres növény Nagykanizsa közelében napfelkeltekor 2020. november 21-én. A térségben hajnalban több helyen -2 Celsius-fok hideget is mértek.
MTI/Varga György

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

hideg

dér

nagykanizsa

növények