Elképesztő videó: kövekkel dobálták a forgalmas felüljárót a fiatalok, keresi őket a rendőrség

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő videó: kövekkel dobálták a forgalmas felüljárót a fiatalok, keresi őket a rendőrség

A dobálózás akkor is veszélyes, ha a fiatalok nem közvetlenül az autókra céloznak. A rendőrség eljárást indított ismeretlen tettesek ellen és szemtanúk jelentkezését is várja, mivel azóta sem találják a dobálózókat.

Két hete Győrben tizenévesek kövekkel céloztak egy felüljáróra, ahol folyamatos az autós forgalom. Bár senkinek nem esett baja, a videó mostanra óriási felháborodást váltott ki a közösségi oldalon és helyiek között, számolt be az RTL Klub híradója. A felvétel készítője feljelentést tett.

A rendőrség eljárást indított ismeretlen tettesek ellen és szemtanúk jelentkezését is várja, mivel azóta sem találják a dobálózókat. Aki ilyen bűncselekményt követ el, akár 3 év börtönt is kaphat.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

felüljáró

dobálózás

kövek

rendőrség