Elképesztő videó: kövekkel dobálták a forgalmas felüljárót a fiatalok, keresi őket a rendőrség

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő videó: kövekkel dobálták a forgalmas felüljárót a fiatalok, keresi őket a rendőrség

A dobálózás akkor is veszélyes, ha a fiatalok nem közvetlenül az autókra céloznak. A rendőrség eljárást indított ismeretlen tettesek ellen és szemtanúk jelentkezését is várja, mivel azóta sem találják a dobálózókat.

Két hete Győrben tizenévesek kövekkel céloztak egy felüljáróra, ahol folyamatos az autós forgalom. Bár senkinek nem esett baja, a videó mostanra óriási felháborodást váltott ki a közösségi oldalon és helyiek között, számolt be az RTL Klub híradója. A felvétel készítője feljelentést tett.

A rendőrség eljárást indított ismeretlen tettesek ellen és szemtanúk jelentkezését is várja, mivel azóta sem találják a dobálózókat. Aki ilyen bűncselekményt követ el, akár 3 év börtönt is kaphat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

felüljáró

dobálózás

kövek

rendőrség