Koronavírus: újabb vidéki pedagógus lett a járvány áldozata

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: újabb vidéki pedagógus lett a járvány áldozata

Az elhunyt fejlesztő pedagógusként dolgozott a dunakeszi katolikus iskolában. A katolikus óvodát is bezárták átmenetileg a járvány miatt, de csak egy hétre.

A koronavírus következtében meghalt a dunakeszi katolikus iskola egyik pedagógusa, írta meg a Dunakeszi Post. Információik szerint az elhunyt fejlesztő pedagógusként dolgozott.

A portál korábban arról számolt be, hogy

Hétfőtől újra normál üzemben fogadják a kicsiket. Mint írták, főleg a pedagógusok megbetegedése miatt volt szükség erre a döntésre. Az óvoda vezetője azt közölte: ügyeletet a 103 gyermekből csupán 16 vett igénybe, plusz 20 gyermek étkezését biztosították elvitellel szülői igényre. A hétfői nyitást is megerősítette.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

dunakeszi

pedagógus