Koronavírus: újabb vidéki pedagógus lett a járvány áldozata

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: újabb vidéki pedagógus lett a járvány áldozata

Az elhunyt fejlesztő pedagógusként dolgozott a dunakeszi katolikus iskolában. A katolikus óvodát is bezárták átmenetileg a járvány miatt, de csak egy hétre.

A koronavírus következtében meghalt a dunakeszi katolikus iskola egyik pedagógusa, írta meg a Dunakeszi Post. Információik szerint az elhunyt fejlesztő pedagógusként dolgozott.

A portál korábban arról számolt be, hogy

Hétfőtől újra normál üzemben fogadják a kicsiket. Mint írták, főleg a pedagógusok megbetegedése miatt volt szükség erre a döntésre. Az óvoda vezetője azt közölte: ügyeletet a 103 gyermekből csupán 16 vett igénybe, plusz 20 gyermek étkezését biztosították elvitellel szülői igényre. A hétfői nyitást is megerősítette.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

dunakeszi

pedagógus