Koronavírus: olyan sok a fertőzött tanár és diák, hogy egyre több felsősnek kell otthon tanulnia

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: olyan sok a fertőzött tanár és diák, hogy egyre több felsősnek kell otthon tanulnia

A döntést a szülők is helyeslik, mert ezek a gyerekek akkorák, hogy miattuk már nem kell otthon maradniuk. Azt azonban nem tudják, hogy ez meddig fog tartani, hangzott el az ATV híradójában.

Egyre több általános iskolában állnak át digitális oktatásra a felső tagozatok, olyan sok diák és tanár kapta el ugyanis a koronavírust, hogy az iskolák egy részében lehetetlen megszervezni az oktatást, hangzott el az ATV híradójában. Mint elhangzott,

A döntést a szülők is helyeslik, mert ezek a gyerekek akkorák, hogy miattuk már nem kell otthon maradniuk. Azt azonban nem tudják, hogy ez meddig fog tartani.

A pécsi iskola nem az első, ahol átmenetileg a felső tagozatot digitális oktatásra állítják át. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének Pécsen tanító választmányi tagja szerint az összes iskolában meg kellene hozni a döntést a felsősök otthoni tanulásáról.

A közép és felsőfokú oktatásban már a rendkívüli intézkedések bevezetésével elrendelték a digitális oktatást, de az általános iskolákra, óvodákra egyelőre nincs központi döntés. Az országban azonban egyre több oktatási intézményben kénytelenek a vezetők lépni, ugyanis egyre többen produkálnak pozitív koronavírus-tesztet és sok helyen már nem tudják megszervezni az oktatást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

iskola

általános iskola