Rosszul lettek a tanárok a vidéki iskolában: fertőtlenítésre való ózont lélegeztek be

HelloVidék   
  Megosztom
Rosszul lettek a tanárok a vidéki iskolában: fertőtlenítésre való ózont lélegeztek be

Az ózongenerátort fertőtlenítésre használták, az iskola kifejezetten erre a célra vásárolta. Az igazgatóhelyettes, aki bekapcsolta, fertőtleníteni akarta az irodáját.

Több tanár rosszul lett kedden a bőcsi általános iskolában, mert az egyik dolgozó bekapcsolt egy ózongenerátort a tanári szoba melletti helyiségben, tanítási időben, számolt be az RTL Klub híradója.

Az ózongenerátort fertőtlenítésre használták, az iskola kifejezetten erre a célra vásárolta. A szerkezet 20 percen át volt bekapcsolva. Az igazgatóhelyettes, aki bekapcsolta, fertőtleníteni akarta az irodáját, miután több kollégájáról kiderült, hogy koronavírus-fertőzött.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

ózon

ózongenerátor

koronavírus

koronavírus-járvány