Koronavírus: belehalt a vidéki kórház főorvosa a betegség szövődményébe

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: belehalt a vidéki kórház főorvosa a betegség szövődményébe

Egy kiváló orvos, egy nagyszerű kolléga, egy rendkívül értékes ember távozott. Nyugodjék békében - így búcsúztak a főorvostól a kórház hivatalos közösségi oldalán.

A hatvani Albert Schweitzer Kórház közösségi oldalán közölte, hogy meghalt az intézmény főorvosa, dr. Szabó Zoltán radiológus, vette észre a Hatvanonline.hu. Mint írják,

"Egy kiváló orvos, egy nagyszerű kolléga, egy rendkívül értékes ember távozott. Nyugodjék békében!", búcsúztak tőle.

Itt olvasható a bejegyzés:

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 70. évében, hosszú küzdelem után a COVID-19 vírus...

Közzétette: Albert Schweitzer Kórház Hatvan2020. november 27., péntek

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

halálhír

hatvan

kórház

orvos

főorvos