Borzalmas tragédia: porig égett a háromgyerekes család háza, nem tudni, mitől

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas tragédia: porig égett a háromgyerekes család háza, nem tudni, mitől

A tető égett, és bár a tűzoltók eloltották, az épületben az első becslések szerint több mint tízmillió forint a kár. Az egész család otthon volt, amikor az eset történt.

Kigyulladt egy család otthona Kiskunhalason, és szinte mindenük odaveszett, számolt be az RTL Klub híradója. Azt egyelőre nem tudni, hogy mitől kapott lángra a háromgyerekes család háza, szerencsére senki nem sérült meg a tűzben, bár az egész család otthon volt, amikor az eset történ. Sok tűzoltó dolgozott azon, hogy ne dőljön össze az épület.

A család ismerősei és egy helyi alapítvány is gyűjtést indított, hogy segítsenek a családnak az újrakezdésben. Amíg nem rendeződik a helyzet, a szomszédoknál alszanak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

tűzeset

családi ház

kiskunhalas