Horror: 51 kutyát tenyésztettek ki a gyilkos viadalokra, egy elpusztult (18+-os videó )

HelloVidék   
  Megosztom
Horror: 51 kutyát tenyésztettek ki a gyilkos viadalokra, egy elpusztult (18+-os videó )

December 5-én, összehangolt rendőrségi akció keretében sikerült felszámolni a Nagykőrös külterületén szervezett állatviadalokat.

A Készenléti Nyomozó Iroda tiltott állatviadal szervezésével gyanúsít két domaházi és két nagykőrösi férfit. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak amerikai staffordshire terrier kutyák részvételével rendszeresen szerveztek állatviadalokat egy Nagykőrös külterülén található tanyán.

A két domaházi férfi december 5-én a viadalról hazafelé tartott egy gépkocsival, amikor Cegléd belterületén elfogták a rendőrök őket, az autóban pedig megtalálták a frissen sérült kutyákat.

Az egyik nagykőrösi férfit a lakóhelyén, a másikat egy helybéli tanyán fogták el, ahová elrejtett kettő, szintén súlyosan megsérült állatot.

A kutatások és szemlék eredményeként Nagykőrös és Domaháza területén viadalra használt feszítőfák, kutyák kiképzésére szolgáló futópadokat és mérlegeket találtak a nyomozók. Emellett összesen 51, viadal céljára tenyésztett kutyát menekítettek ki. Az egyik állat a viadalon szerzett súlyos sérülései következtében azonban a sürgős állatorvosi beavatkozás ellenére elpusztult.

A Police.hu egy korhatáros videót is közzétett az akcióról:

Címkép: Police.hu

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutyaviadal

rendőrségi tájékoztató

nagykőrös