Horror: 51 kutyát tenyésztettek ki a gyilkos viadalokra, egy elpusztult (18+-os videó )

HelloVidék   
  Megosztom
Horror: 51 kutyát tenyésztettek ki a gyilkos viadalokra, egy elpusztult (18+-os videó )

December 5-én, összehangolt rendőrségi akció keretében sikerült felszámolni a Nagykőrös külterületén szervezett állatviadalokat.

A Készenléti Nyomozó Iroda tiltott állatviadal szervezésével gyanúsít két domaházi és két nagykőrösi férfit. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak amerikai staffordshire terrier kutyák részvételével rendszeresen szerveztek állatviadalokat egy Nagykőrös külterülén található tanyán.

A két domaházi férfi december 5-én a viadalról hazafelé tartott egy gépkocsival, amikor Cegléd belterületén elfogták a rendőrök őket, az autóban pedig megtalálták a frissen sérült kutyákat.

Az egyik nagykőrösi férfit a lakóhelyén, a másikat egy helybéli tanyán fogták el, ahová elrejtett kettő, szintén súlyosan megsérült állatot.

A kutatások és szemlék eredményeként Nagykőrös és Domaháza területén viadalra használt feszítőfák, kutyák kiképzésére szolgáló futópadokat és mérlegeket találtak a nyomozók. Emellett összesen 51, viadal céljára tenyésztett kutyát menekítettek ki. Az egyik állat a viadalon szerzett súlyos sérülései következtében azonban a sürgős állatorvosi beavatkozás ellenére elpusztult.

A Police.hu egy korhatáros videót is közzétett az akcióról:

Címkép: Police.hu

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutyaviadal

rendőrségi tájékoztató

nagykőrös