Mesebeli táj: így borította be a hó a legmagasabb magyar hegycsúcsokat

HelloVidék   
  Megosztom
Mesebeli táj: így borította be a hó a legmagasabb magyar hegycsúcsokat

Az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain havazás váltotta fel éjjel az esőt, Kékesen már este 8 órá környékén. Reggelre a fagypont alá csökkenő hőmérsékletnek köszönhetően a hegytetőt pár centis hóréteg fedte be.

Havazásba váltott az eső éjjel a Kékesen és Bánkúton is, hazánk legmagasabb hegycsúcsán pár centis hó gyűlt össze, számolt be az Időkép. Mindez a magasban beáramló hidegebb levegőnek volt köszönhető.

Az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain havazás váltotta fel éjjel az esőt, Kékesen már este 8 órá környékén.

A Mátra mellett a Bükk csúcsain is havazásba váltott az eső, Bánkúton is vékony hólepel alakult ki.

A Kékesen zajló havazásról az Időkép kamerája felvételt is készített:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

hóesés

bükk

mátra

kékestető

kékes

bánkút

északi-középhegység