Halálra rémült hódkölyköt találtak a vidéki gyártelepen: így mentették meg

HelloVidék   
  Megosztom
Halálra rémült hódkölyköt találtak a vidéki gyártelepen: így mentették meg

A körülbelül 13 kilós hód a megtalálásakor nagyon ijedt volt, csak feküdt és sírt, de szerencsére nem esett baja, ezt egy kivizsgáláson is megállapították.

Megriadt hódkölyköt mentettek a hétvégén Győrben. Az Audi-gyár egyik telephelyén vették észre a rémült állatot, aminek a Dömösi Természetvédelmi Mentőhelyről siettek a segítségére.

Most már napról napra erősödik. Annyira, hogy már előszeretettel incselkedik is a befogadóival, számolt be az RTL Klub híradója. Ha ki lehetne deríteni, honnan származik az állat, akár már most visszakerülhetne a családjához, ellenkező esetben a győri állatkerthez is kerülhet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hód

mentés

állatmentés

győr

audi gyár

gyártelep