Ez hihetetlen: pávát loptak a közmunkások egy családi ház kertjéből, majd megették

HelloVidék   
  Megosztom
Ez hihetetlen: pávát loptak a közmunkások egy családi ház kertjéből, majd megették

Szavakban le sem tudom írni, mit érzek most - írta a néhai páva tulajdonosa. A madár a tollait leszámítva összesen nem volt egy kiló sem, értéke körülbelül százezer forint volt.

Közmunkások elloptak egy nagyjából százezer forint értékű pávát egy családi ház kertjéből Kisköre városában, majd megölték, megfőzték és megették – erről maga a néhai állat tulajdonosa posztolt közösségi oldalán, a bejegyzést a 24.hu szúrta ki. A posztból kiderül: a Borisz nevű páva már 5 éve családtagnak számított, a környékben élők számára pedig igazi turistalátványosságnak.

A ház előtt dolgozó közmunkás emberek, amíg nem figyeltünk, ellopták, elvitték, és mint nem olyan régen kiderült, megölték. Szavakban le sem tudom írni, mit érzek most

- írta Hoffer Lehel, aki azt is hozzátette, hogy a páva a tollait leszámítva összesen nem volt egy kiló sem, értéke körülbelül százezer forint volt.

- mindez úgy jutott el a családhoz, hogy a tettesek elmesélték ismerőseiknek is, mit műveltek. A teljes poszt itt olvasható.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

páva

kisköre

lopás

közmunkások