Te is mobilt vennél karácsonyra? Ezeket a típusokat most viszik, mint a cukrot

Pénzcentrum   
  Megosztom
Te is mobilt vennél karácsonyra? Ezeket a típusokat most viszik, mint a cukrot

Járvány ide, korlátozások oda, 2020-ban is rengeteg mobiltelefon fogy a karácsonyi időszakban. Idén is a mobiltelefonok számítanak az egyik legkedveltebb karácsonyi ajándéknak.

Idén is a mobiltelefonok számítanak az egyik legkedveltebb karácsonyi ajándékoknak: bár az új iPhone-ok iránt hatalmas az érdeklődés, azért a legtöbben inkább a középkategóriából válogatnak. A nagy elektronikai áruházak azt is elárulták, hogy mire érdemes figyelnie annak, aki mobiltelefont venne karácsonyra valakinek, írja a Pénzcentrum.

Járvány ide, korlátozások oda, 2020-ban is rengeteg mobiltelefon fogy a karácsonyi időszakban. Az Extreme Digital például a Pénzcentrum kérdésére arról számolt be, hogy a Samsung középkategóriás A-sorozata, illetve a Xiaomi Redmi termékvonalának ugyancsak középkategóriás készülékei a leginkább kelendőek. Az iPhone-ok közül az idén megjelent olcsó SE modell, illetve az iPhone 12 Pro Max csúcsmodell, valamint a tavalyelőtti XR típus fogy a legjobban.

Az eMag-nál egy kicsit máshogy alakult a toplista: náluk a Huawei, Xiaomi és Samsung alsó-közép és középkategóriás okostelefonjai mellett jól fogynak a kevésbé ismert kínai márkák (pl. Ulefone) olcsóbb készülékei is. Az iPhone-ok közül pedig inkább az olcsóbb előző szériákat keresik a vásárlók, az XR és a 11-es modellek a legkelendőbbek.

Az áruházak szerint elsősorban a kijelző méretére érdemes figyelni, gyerekeknek és idősebbeknek elegendő lehet egy kisebb, 5-5,5 inch képátlójú készülék is, míg azoknak akik sokat olvasnak vagy játszanak a mobilon érdemes nagyobb, akár 6,8 inches telefont választani. Nagyon fontos a kiszemelt készülék belső tárhelye, manapság érdemes már legalább 64GB kapacitású mobilt választani, így biztosan lesz elegendő hely a nagyfelbontású fotóknak és a nagyobb alkalmazásoknak is.

A teljes cikket a Pénzcentrum oldalán lehet elolvasni.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

mobil

mobiltelefon

iphone

karácsony

ajándék

pénzcentrum