24 évesen kirabolt egy bankot: aztán taxival próbált elmenekülni a vidéki városból

MTI   
  Megosztom
24 évesen kirabolt egy bankot: aztán taxival próbált elmenekülni a vidéki városból

Két órán belül lekapcsolták a rendőrök azt a fiatalembert, aki kirabolt egy szentesi bankot - közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hétfőn egy 24 éves férfi jelent meg a Szentes belvárosában lévő bankfiókban, ahol egy ügyfelet fenyegetve követelt pénzt az alkalmazottaktól. Az egyik dolgozó több százezer forintot adott át a férfinak, aki ezután távozott a helyszínről.

A rendőrök megállapították, hogy a 24 éves szentesi férfi taxival Csongrádra utazott, ezután felszállt egy Budapestre tartó vonatra. A Csongrád-Csanád megyei rendőrök felvették a kapcsolatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársaival, akik katonákkal közösen Kecskeméten elfogták a férfit.

A nyomozók szinte hiánytalanul lefoglalták a bankból elvitt pénzt is.

B. Krisztián ellen felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A címlapkép illusztráció.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

banrablás

rendőr

szentes

rablás