Felfüggesztették: ebben a vidéki nagyvárosban nemet mondtak az orvosok a fogadott szülésre

MTI   
  Megosztom
Felfüggesztették: ebben a vidéki nagyvárosban nemet mondtak az orvosok a fogadott szülésre

Megszüntették a fogadott orvossal és szülésznővel történő szülést január elsejétől a Debreceni Egyetem szülészeti klinikáján mindaddig, amíg "tiszta viszonyok között nem lehet folytatni" - írták a klinika munkatársai az intézmény Facebook-oldalán kedden.

Közleményük szerint a "hálapénz kivezetését a debreceni szülészeti klinika vezetése és minden munkatársa különösen fontosnak tartja", ezért január 1-től több változást indítottak el a mindennapi egészségügyi működésüket illetően. Ezek egyik eleme, hogy:

a fogadott orvos és szülésznő rendszerét megszüntették egészen addig, amíg azt tiszta viszonyok között nem lehet folytatni.

A klinika dolgozóinak egyöntetű döntésével kapcsolatban megjegyezték: minden változásra azonnal reagálnak a továbbiakban is, és amint

átlátható és tiszta, a hálapénz gyanúját sem feltételező rendszer alakul ki,

ismét lehetőséget teremtenek a választott orvossal történő szülésre.Egyúttal a bejegyzésükben minden várandóst biztosítottak arról, hogy ellátása a legmagasabb szakmai színvonalon és odafigyeléssel fog történni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szülészet

debrecen