Figyelem: hatalmas a torlódás ennél a magyar határátkelőnél!

MTI   
  Megosztom
Figyelem: hatalmas a torlódás ennél a magyar határátkelőnél!

Óriási a torlódás a magyar-osztrák határon Hegyeshalomnál, már öt kilométeres a kocsisor, aki arra jár, jelentős várakozási idővel kalkuláljon!

A kisalfold.hu információi szerint már tegnap délután is problémát okozott a határátlépés, szombaton volt, hogy 8 kilométeres kocsisor is kialakult Hegyeshalomnál.

Az Útinform tájékoztatása szerint a magyar-osztrák határon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, a kilépő oldalon 5 km-es a várakozó kocsisor. Ez a police.hu információi szerint nem csupán a kamionokat, hanem a személyautókat is érinti, és 2-3 órás várakozási időt is jelenthet.

A jelentős torlódás oka, hogy a Balkánról visszatérő vendégmunkások jelentős része ezen a hétvégén érkezik meg Ausztriába, illetve utaznak tovább Skandináviába, Német- és Franciaországba, így a határátkelőkön már tegnap megnőtt a forgalom. Vasárnap délelőtt másfél-két órát is várakozniuk kellett a beutazni szándékozóknak, a helyzet dél körül valamelyest normalizálódott, de a hatóságok még délután is jelentős tömegekre számítanak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

határátkelő

hegyeshalom